Treballa amb nosaltres    català / castellà rehabilitacion barcelona

Qui som

impermeabilitzacions Barcelona A ACOR som especialistes en la rehabilitació d'edificis i impermeabilitzacions de tota mena de superfícies.
És una empresa familiar amb més de 50 anys d'experiència. Oferim solucions de qualitat a preus competitius amb l'objectiu de satisfer ràpidament les necessitats dels nostres clients (empreses, comunitats i particulars).

La nostra filosofia:
Un client, un projecte, un objectiu, la seva satisfacció.

ACOR posa especial cura en tots els projectes que realitza ja que la qualitat dels materials i els acabats bàsics i imprescindibles per a obtenir un resultat de màxima qualitat.
La nostra empresa té un equip de professionals amb una sòlida experiència al sector i dona garantia en tot moment de fer un treball eficaç i fiable.
ACOR ofereix als seus clients completa confiança, ja que disposa de alta patronal, segur de Responsabilitat Civil i d'Accidents col·lectius, així com un pla de Prevenció de Riscs Laborables. A més a més, en cas d'accident laboral, si l'empresa contractada no té aquesta documentació, les responsabilitats subsidiades recauran en la propietat contractant.

Demani pressupost sense compromís

Nosaltres li trucarem

Nom: 
Telèfon: 
ACOR - IMPERMEABILITZACIÓ I REHABILITACIÓ D'EDIFICIS A BARCELONA - impermeabilització a Barcelona, rehabiitació d'edificis a Barcelona, restauració a Barcelona reformes a Barcelona

c/Torns nº8 Bajos, 08028 Barcelona - Tel/Fax: 934 408 638 - acor@acorsl.es

Diseny Web